از چه سنی می توان آموزش را در کودکان آغاز کرد؟

سن شروع آموزش به کودکان : آموزش کودکان از سال‌های اولیه زندگی کودک، یا حتی بهتر است بگوئیم از ماه‌های اولیه زندگی او شروع می‌شود. کیفیت و آموزش در محیطی سالم و امن بر عهده والدین است. شما به عنوان والدین کودک باید بتوانید، تا نیازهای اولیه او را برآورده کنید. که این موضوع نقش بزرگی در شخصیت او دارد.

ما در ادامه این مقاله می‌خواهیم برای شما که آینده فرزندتان برایتان مهم است، به بررسی مهمترین عواملی که نقش پررنگی در آموزش کودکان دارند؛ بپردازیم. در نتیجه ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.

شخصیت کودک

همه کودکان مانند بزرگسالان دارای شخصیتی متفاوت هستند. برخی از آنها به شدت شلوغ و پر سروصدا هستند، برخی از آنها ساکت و خجالتی هستند و برخی دیگر دم‌دمی‌مزاج هستند. درک شخصیت کودک، باعث پرورش رشد عاطفی و سالم او شده و همچنین باعث می‌شود، تا به عنوان والدین کودک بتوانیم، نیاز کودک را بهتر درک کنیم.

شخصیت کودک

مراحل رشد کودک

وقتی که کودک رشد می‌کند، ممکن است که رفتارهای متفاوتی را از خود نشان دهد. بهتر است تا وقت کافی برای فرزند خود بگذارید، تا به شناخت دقیقی از شخصیت و رفتارهای او برسید.

سه سالگی، مهمترین سن رشد کودک

تحقیقات و مطالعات نشان داده است، که سه سالگی مهمترین سن رشد کودک است. در ادامه نکاتی را می‌خواهیم بیان کنیم، که می‌توانند تاثیر پررنگی در سال‌های اولیه زندگی کودک داشته باشند.

  • والدین باید خونگرم، دوست داشتنی و پاسخگو باشند.
  • با کودک باید صحبت کنند.
  • با کودک باید بازی کنند.
  • نیازهای کودک را باید بشناسند.
  • توانائی‌های کودک را شناسائی کنند.
  • محافظ و مراقب سلامتی کودک باشند.

سن و مراحل رشد کودک

پنج سال اول زندگی، مهمترین سال‌های زندگی او برای رشد جسمی، فکری، اجتماعی و عاطفی است. کلیه تجاربی که کودک در این سنین به دست می‌آورد، در شکل‌گیری شخصیت او تاثیرگذار خواهد بود.

از هجده ماهگی تا دو سالگی کودک

در دوران اولیه زندگی کودک، او می‌خواهد از هر چیزی سر در بیاورد. او عاشق کشف کردن است. از وسایلی که روی میز قرار گرفته تا آبنبات‌های داخل کمد. بنابراین باید تمام تلاش خود را انجام دهید، تا کودک به خود و وسایلی که در اطرافش است، صدمه‌ای وارد نکند.

برای اینکه بتوانید از کودک نوپای خود به بهترین شکل مراقبت کنید، بهتر است تا موارد زیر را رعایت کنید:

وسایلی را در اطراف کودک قرار دهید، که بی‌خطر باشند.

برای کودک به اندازه کافی اسباب بازی تهیه کنید، تا او به بازی کردن با اسباب بازی مشغول شود.

وسایلی را برای کودک تهیه کنید که او با خلاقیت خود، بتواند آنها را بسازد.

از سه سالگی تا پنج سالگی کودک

در طول سال‌های پیش دبستانی کودک، او با توانائی‌های خود آشنا می‌شود. برخی از کودکان به نقاشی کردن روی می‌آورند و یا شاید عاشق موسیقی و نواختن شوند. بهتر است که به توانائی‌های کودک، قبل از دوران مدرسه پی ببرید و در رشد استعدادها و توانایی‌های او تلاش کنید.

از شش سالگی تا هشت سالگی کودک

در این سن است که کودک وارد مرحله دبستان می‌شود و با دوستانش تعامل بیشتری برقرار می‌کند. آنها مانند هر گروه سنی، ممکن است که روزهای خوب و بدی را تجربه کنند.  بهتر است تا به عنوان والدین کودکان، برای گذراندن روزهایی که می‌تواند نقش پررنگی در زندگی اجتماعی آنها داشته باشد، نقش حمایتگر و راهنما داشته باشید.

از شش سالگی تا هشت سالگی کودک

نه سالگی تا چهارده سالگی کودک

فرزند شما دیگر رشد لازم را از نظر عاطفی، جسمی و ذهنی کرده است. او دیگر می‌تواند همانند یک بزرگسال مسئولیت پذیر باشد. به همین منظور، بهتر است که او را به عنوان یک فرد مسئولیت‌پذیر آموزش دهید. از او بخواهید تا به خرید نان یا شیر برود. از او در شستن و جمع کردن ظرف‌های کثیف کمک بخواهید.

نتیجه نهایی

سه سالگی تا شش سالگی کودک، مهمترین زمانی است که کودک از والدین خود تبعیت می‌کند و حتی از بسیاری از رفتارهای آنها الگو برداری می‌کند. اگر می‌خواهید فرزندی شاد و سالمی داشته باشید، سال‌های اولیه زندگی کودک را دست کم نگیرید. مهارت‌های اولیه زندگی را باید در این سال‌ها به کودکان آموخت. همچنین استعداد افراد در این سنین پرورش پیدا می‌کند.

5 1 رای
1 ► امتیاز دهی ◄ 5

همین حالا نظر خود را با دیگران به اشتراک بذارید: کلیک کنید

دسته بندی‌های مقاله: آموزشینگهداری نوزاد
امتیاز 5 از 5 (1 نفر رای داده‌اند)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سبد خرید

0
image/svg+xml

No products in the cart.

بازگشت به صفحه محصولات